Untitled Document
 
 
 
 
 
 
 

O nama

Pogrebna radnja Stojković osnovana je 1989 godine. Naš osnovni zadatak  je da brzo i efikasno ispunimo sve zahteve klijenata, a naše veliko iskustvo u poslovima koji su vezani za pogrebne usluge, kao i profesionalno zalaganje preporučuje nas kao ozbiljnu firmu od poverenja i garantuje kvalitet usluga koje pružamo.

U ponudi pogrebne opreme možete pronaći sve potrebne stvari za opremanje pokojnika i dostojanstvenu sahranu. Veliki broj sanduka, krstova, garnitura, crnine, šalovi, marame, cvetni aranžmani od prirodnog i veštačkog cveća, venci, dekoracije grobnih mesta, fenjeri, kadionice...

Pogrebna radnja Stojković na raspolaganju ima tri klimatizovana savremena vozila potpuno opremljena za namenu prevoza pokojnika u zemlji i inostranstvu.
Posedujemo kapelu sa rashladnom komorom za ćuvanje i smeštaj pokojnika.

Pogrebna radnja Stojković je Prva firma iz Srbije koja je od Francuske (Pariske) prefekture i policije ovlašćena za prevoz posmrtnih oststaka i prodaju pogrebne opreme po cenovniku koji važi za Srbiju. U Francuskoj Vam stoji na raspolaganju naše stručno lice koje će Vam pomoći u pribavljanju svih potrebnih dokumenata za prevoz i sahranu.

Naša želja je da Vam pružimo ruku podrške i preuzmemo deo tereta od Vas u nemilim i nesvakidašnjim trenutcima bola i tuge.

 

 
 
  Untitled Document

 

 

[ Naslovna ] - - - [ O nama ] - - - [ Usluge ] - - - [ Ponuda ] - - - [ Kontakt ]

Copyright © Koja 2012. Sva prava zadržana. Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.